Groen volgen online

Het derde deel alweer. Na een filmavondje, een luister wandeltocht nu inspiratie die te vinden is op facebook en instagram.
In Nederland en Belgie zijn veel inspirerende mensen te vinden die actief leuke, interessante en mooie berichten plaatsen op social media. En dan nog alle Engelstalige accounts…. zo veel! Daar zijn wij ingedoken en hebben een aantal op een rijtje gezet.
In dit deel dus wie mag je niet missen op facebook en instagram.

Wacht! de eerste twee delen gemist? Geen probleem ik links ze hier even voor je:

Challenge 34 C: inspiratie nodig? – Groen volgen
Goed, je zit met dit regenachtige weer lekker binnen op de bank. Je hebt vakantie en zin in wat leuke inspiratie om groen te doen….. Je pakt je telefoon en een kopje thee en laat je enthousiast maken door deze leuke accounts:

Facebook groepen en organisaties:

Facebook Inspirerende personen:

Instagram inspirerende personen
Op Instagram zijn vele van de organisaties genoemd onder het Facebook kopje ook te vinden. Gebruik je liever Instagram, zoek ze gerust even op daar. Hier zullen we ons richten op inspirerende personen.

Webshops
Tijdens onze zoektocht kwamen we veel verschillende webshops tegen. Deze hebben we niet meegenomen in onze challenge van deze week. Deze accounts hebben wel veel leuke weetjes en weten ons zeker te inspireren. Lijkt je het leuk hier een blog over te zien? Laat het ons weten.

Heb jij ook een leuke, inspirerende facebook of instagram account tip voor ons? Laat het ons weten in de reactie. Zet ze op facebook of instagram en inspireer de groen doeners nog meer!

Geen reactie's

Geef een reactie